top of page

Jak správně pečovat o své prodloužené řasy, ale zůstaly stále krásně čisté?

Z dlouholetých zkušeností víme, jak složité je o řasy pečovat tak, abychom zachovaly jejich co nejdelší životnost.

Tento problém se netýká jen těch, zákaznic, které si líčí stíny nebo linky. Čistit pravidelně řasy čistícím prostředkem by měla každá nositelka řas, protože se řasy zanáší mikrozbytky kůže, slzami, potem apod. a to je ráj pro baktérie, které se mohou vesele množit (dobrou vypovídající hodnotu má video).

Pro tyto účely se nám v salonu osvědčila čistící pěnu do Alissa Beauté (150 ml). K dostání u nás v salonu za příjemných 325,- (běžné přípravky určené na řasy se pohybují 250-400,- za 60 ml). Jedná se o odličovací přípravek na pleť, ale my jsme si ho oblíbily hlavně pro naše účely - čištění řas. Nemusíte utrácet za drahé specializované pěny určené na řasy - tato pěna splní stejný účel.

Vlastnosti: - Každodenní péče pro řasy, oční okolí a obličeji - Důkladně čistí, odstraňuje make-up a nečistoty - Udržuje kvalitu aplikovaných řas - Neobsahuje barviva a parabeny, nedráždí oči

Použití: Naneste malé množství pěny na prsty a poté jemně naneste pěnu na řasy směrem z vrchu dolů. Můžete nanést i na obličej a po chvilce opláchnout vodou. Učesejte řasy kartáčkem. Nedráždí citlivou pleť, vhodné i pro alergiky.

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archív
Hledání podle tagů
Zatím žádné štítky
bottom of page