top of page

Slevové portály - ano či ne?

Trendem poslední doby, který ovládl internet, jsou slevové portály. Podnikatelé na nich nabízí své služby a zboží.

 

Slevový portál může být příležitost, jak se zviditelnit, když začínáte a přitáhnout k sobě zákazníky. Bohužel ve službách tomu tak ale není. Zákazníci, kteří nakupují na slevových portálech, jsou tzv. "lovci slev" a ti se bohužel za normální cenu již nevrátí.

A jak je to z pohledu salonu? Salon je pod diktátem slevového portálu. Portál mu doporučí cenu (často směšně podhodnocenou a kosmetička vlastně dělá se ztrátou) a prodá jeho vouchery. Ovšem za to jí portál nezaplatí hned, ale určitý čas kvůli reklamacím atd. peníze zadržuje a ještě si vezme provizi.

Jaký to má dopad na zákazníka?

Pojďme na to selským rozumem. Vezměte si službu, která běžně stojí třeba 1.000,- Kč a koupíte si jí za 300,- na slevovým portálu. V této ceně má kosmetička zahrnutý materiál, veškeré poplatky atd. Opravdu si myslíte, že ty řasy budou ve stejné kvalitě a provedení jako ty za 1.000,- Kč?

Studio Emporio nepodporuje slevové portály a nebude s nimi bojovat. Náš salon byl založen na kvalitě práce a nabídne Vám vždy něco navíc, protože věříme, že pro ty, kdo požadují kvalitu, není cena rozhodující.

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archív
Hledání podle tagů
Zatím žádné štítky
bottom of page