top of page

10 zlatých pravidel pro správný výběr salonu na prodloužení řas

Jak si správně vybrat a nezadělat si na následné problémy? Jak mít z nových řas radost a ne špatný zážitek na celý život?

1) Vybírejte vždy z kosmetických salonů, které mají oficiální předpoklady pro výkon prodlužování řas.

(Pouze tyto salony jsou hlídané státními orgány, které mají mít jediný cíl - Vaší ochranu jako spotřebitele i Vašeho zdraví. Osoby, které pracují neoficiálně, nejsou postižitelné a vystavujete se riziku na vlastní nebezpečí)

2) Při nové aplikaci se dává na každé víčko okolo 60 až 90 řas dle hustoty vlastních řas. I ta nejzručnější kosmetička, pokud prodlužuje správně a poctivě, dostane se na čas okolo 1,5 až 2,5 hodiny.

(Pokud aplikace trvá kratší dobu, je to přinejmenším podezřelé :-) )

3) Každé doplnění začíná tak, že se stávající řasy očišťují od nevzhledných či odrostlých řas a pak se doplňují řasy nové. Výsledkem mají být řasy stejné kvality jako u první aplikace.

4) Doplnění v horizontu 3-4 týdnů trvá zkušené kosmetičce 1 až 1,5 hodiny a na víčku má být obměněna 1/3 až polovina řas.

(Pokud aplikace trvá kratší dobu, je někde zakopaný pes :-) )

5) Pokud se rozhodujete dle ceny, vždy si vydělte cenu délkou trvání aplikace a výsledkem je reálná cena aplikace.

Zdánlivě podhodnocená cena může mít za následek právě čas práce, takže ve finále je to velmi drahá aplikace a k ničemu.

Příklad: pokud doplnění stojí 300,- a celá aplikace trvá 20 minut, zaplatili jste 15,-/min., kdežto doplnění za 500,-, které trvá 60 minut, stojí 8,40/min.. Mějte na paměti, že je na práci spotřebováno za minutu +/- stejně materiálu, tak kdo je potom drahý? :-)

6) Po první aplikaci i po doplnění musí být řasy čisté, bez kusů lepidel, hrudek a vždy 1:1, u objemových metod více umělých řas, ale vždy na jednu přírodní.

(Je nepřípustné, abyste měla slepé tři vlastní řasy k sobě a podobně).

7) Zajímejte se vždy, s jakým materiálem kosmetička pracuje, neboť se zde jedná o zrak a o zdraví.

(Trh je zaplaven levnými plagiáty materiálů z Polska či z Asie, které jsou velmi levné, nekvalitní a v krajních případech nebezpečné. Veškeré přípravky by měly projít státní zkušebnou).

8) Vždy byste měla dostat poučení, jak se o řasy starat. Kosmetička by měla umět zodpovědět veškeré Vaše dotazy a poučit Vás, co dělat v případě komplikací.

9) V případě nastání komplikací by kosmetička měla zajistit odstranění řas zdarma šetrným způsobem bez poškození Vašich vlastních řas.

(Pro odstranění řas existují speciální šetrné odstraňovače, které spoje rozpustí a umělé řasy se pustí vlastních. Bolestivé odstraňování pinzetami je nepřípustné).

10) Pokud byla aplikace řas provedena správně, za normálních okolností byste měla mít garanci, že Vám řasy vydrží do max. 50% úbytku alespoň 3 týdny. Vylučujícími faktory může být nemoc, zánět očí, hormonální změny, chemoterapie, těhotenství atd.

(Pokud řasy vypadají během 7 dnů, je někde chyba, ale ne u Vás! Máte právo reklamovat :-) )

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Archív
Hledání podle tagů
Zatím žádné štítky
bottom of page